H B.i.T Systems

H B.i.T Systems

Γενικά

 

H B.i.T Systems, ιδρύθηκε στη Βέροια το Φεβρουάριο του 1996. Βασικό αντικείμενό της είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση συστημάτων πληροφορικής υψηλών απαιτήσεων και γενικότερα η Εφαρμογή και Αξιοποίηση της Υψηλής Τεχνολογίας.

 

Από την ίδρυσή της και μέχρι σήμερα, ακολουθεί μια ανοδική πορεία, με αποτέλεσμα να κατακτήσει μια κορυφαία θέση στον τομέα της και τις υπηρεσίες που παρέχει. Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό της, είναι σε θέση να καλύψει πλήρως κάθε ανάγκη μηχανοργάνωσης και μηχανογράφησης των πελατών της.

 

Το ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών της B.i.T Systems, στηρίζεται στο δυναμικό πρόγραμμα δράσης σε τομείς υψηλής τεχνολογίας, όπως η Έρευνα και η Ανάπτυξη Συστημάτων Πληροφορικής, καθώς επίσης και Παροχή Υπηρεσιών σε θέματα Μηχανογράφησης και Εκπαίδευσης.

 

Στη σύγχρονη ανταγωνιστική πραγματικότητα, η B.i.T Systems έχει να παρουσιάσει ένα ευρύ πεδίο δράσης, το οποίο στηρίζεται στην εμπειρία και την ολοκληρωμένη επιστημονική γνώση των στελεχών της. Λειτουργώντας στην   Βέροια, είναι σε θέση να καλύπτει άμεσα και αποτελεσματικά όλο το νομό Ημαθίας αλλά και όλους τους άλλους όμορους Νομούς  που δραστηριοποιείται η εταιρεία μας.

 

Στους σύγχρονους χώρους που διαθέτει η εταιρεία, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία μηχανογραφικό εξοπλισμό,(Η/Υ, Laptop, Monitor, Εκτυπωτές, Tablet, Κινητά Τηλέφωνα, προγράμματα, FAX, Mutlimedia, Φωτοτυπικά μηχανήματα), αλλά και ειδικευμένο προσωπικό  πρόθυμο, να σας εξυπηρετήσει και να σας συμβουλέψει σε κάθε σας πρόβλημα.

 

Η άμεση και στενή συνεργασία της με μια σειρά μεγάλων εταιριών μηχανογράφησης και μηχανοργάνωσης, μεταξύ των οποίων, η SingularLogic και η Megasoft,  της δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί και τη δική τους εμπειρία και γνώση.

Από το καλοκαίρι του 1998, η εταιρεία ασχολήθηκε και με το κομμάτι της εκπαίδευσης, δημιουργώντας το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών, B.i.T Studies.

 

Από τον Μάιο του 2001 μετά από μία ομαδική προσπάθεια όλων των στελεχών μας, η εταιρεία μας πιστοποιήθηκε κατά το διεθνές πρότυπο EN ISO 9002 από την BM TRADA για τις διαδικασίες υποστήριξης πελατών οργάνωσης & διοίκησης ενώ από τον Ιούνιο του 2004 πιστοποιήθηκε και με το νέο πρότυπο ISO 9001/2000 από την εταιρεία Syscert. Είναι άξιο να σημειωθεί, ότι ήταν η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ που το διέθετε σε όλη την ευρύτερη περιοχή.

 

Έτσι πλέον με την τεχνογνωσία και την τεχνολογία που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να καλύπτουμε οποιαδήποτε ανάγκη παραστεί σε οποιαδήποτε επιχείρηση.

 

Τεχνογνωσία - Συνεργασίες - Εμπειρία

 

Εμπορικές Εφαρμογές

Από το Σεπτέμβριο του 1996,  η B.i.T Systems αντιπροσωπεύει στην ευρύτερη περιοχή του Νομού, την εταιρία πληροφορικής SingularLogic. Από  τον Ιούνιο του 2007 αντιπροσωπεύουμε και την εταιρεία Megasoft. Η SingularLogic, καθώς και η Megasoft, από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα, λειτουργούν αμιγώς σαν Software House. H πολύχρονη ενασχόληση των στελεχών των, με σχεδιασμό και ανάπτυξη εφαρμογών, τις επέτρεψε να διαθέτουν πολύτιμες γνώσεις (π.χ. νομοθεσία, πρακτική εταιριών, οργανωτικά στοιχεία κ.λ.π.), αλλά και εκτεταμένες βιβλιοθήκες προγραμμάτων - εργαλείων.

Η στενή συνεργασία της B.i.T Systems με την τις παραπάνω εταιρίες, είχε σαν αποτέλεσμα τη μεταφορά τεχνογνωσίας σε θέματα μηχανογράφησης προς την B.i.T Systems. Σήμερα τα στελέχη της B.i.T Systems κατέχουν ειδικές γνώσεις σε θέματα εμπορικών εφαρμογών.

 

Υπολογιστές.

Από το 2001 η εταιρεία μας είναι εξουσιοδοτημένο κέντρο Service από την FUJITSU και την θυγατρική της NETPOINT. Ενώ από το 2006 είναι εξουσιοδοτημένο κέντρο Service από την ROM ΨΗΦΙΑΚΗ.

Οι εταιρείες αυτές είναι καθαρά Hardware Service, με αποτέλεσμα να διαθέτουν εξειδικευμένες γνώσεις, πάνω στην επίλυση προβλημάτων των Υπολογιστών, Servers και εκτυπωτών.

Με αυτές τις συνεργασίες, η εταιρεία μας έχει αποκτήσει την μέγιστη τεχνογνωσία, ώστε να επιλύει προβλήματα σε οποιοδήποτε τομέα της ζητηθεί.

Δεν είναι τυχαίο ότι, η εταιρεία μας επιλέχτηκε για να στήσει τα καινούρια συστήματα του ΟΠΑΠ, για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (310 σημεία σε όλη την Μακεδονία) καθώς επίσης και για την μετάπτωση και αλλαγή συστημάτων της πρώην Τράπεζας ΑΤΕ και της Τράπεζας Πειραιώς. (Σε έντεκα (11) νομούς συμπεριλαμβανομένης και την Θεσσαλίας) .

Επίσης μας δόθηκε το Service των ΕΛ.ΤΑ. για τέσσερις (4) Νομούς.

 

Τηλεφωνία.

Από το 2007 είμαστε Επίσημοι Συνεργάτες της εταιρείας CYTA.

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής και λόγω του ότι είμαστε τεχνική εταιρεία, είχαμε γίνει Κέντρο Δοκιμών για τα καινούρια συστήματα που εισήγαγε η εταιρεία στον Ελλαδικό χώρο.

Οι γνώσεις που αποκτήθηκαν από αυτό το εγχείρημα, μας κατέστησε ικανούς να επιλύουμε τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι χρήστες, μέσα στα σπίτια τους.

 

Ρεύμα.

Από το 2012 είμαστε Επίσημοι Συνεργάτες της εταιρείας WATT + VOLT.

Έτσι στο χώρο μας μπορεί κάποιος να αποκτήσει φθηνό ρεύμα, κάνοντας απλά μια αίτηση. 

 

Δίκτυα Υπολογιστών

Σε πολλές από τις εγκαταστάσεις συστημάτων πληροφορικής που έχει κάνει η B.i.T Systems, λειτουργούν δίκτυα Η/Υ, τόσο απλά με ένα server, όσο και πολύπλοκα Ανομοιογενή Δίκτυα, με πολλούς servers, διαφορετικά Λειτουργικά Συστήματα και απομακρυσμένα τερματικά.

 

Οι τεχνικοί της εταιρίας, έχουν επιστημονικές γνώσεις των Δικτύων Η/Υ, αφού η εμπειρία τους προέρχεται από την καθημερινή, εντατική χρήση των δικτύων που λειτουργούν στους χώρους των πελατών μας, αλλά και της εταιρείας μας.

 

Multimedia

Η σωστή και άμεση  ενημέρωση της εταιρίας σχετικά με τις εξελίξεις στο χώρο της πληροφορικής, γρήγορα την οδήγησαν στην χρήση και αξιοποίηση της Τεχνολογίας Multimedia. Η τεχνολογία αυτή συνδυάζει τους Η/Υ με τη χρήση εικόνας, βίντεο και ήχου, αξιοποιώντας έτσι στο βέλτιστο τη σημερινή τεχνολογία για κάθε είδους εφαρμογή.

 

Εκπαίδευση

Τα στελέχη της B.i.T Systems διαθέτουν γνώσεις και πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση σε θέματα πληροφορικής, γεγονός που αποδεικνύεται και από τη στενή συνεργασία της εταιρίας με μεγάλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς της ευρύτερης περιοχής

 

Στους χώρους του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών μας, οργανώνονται σεμινάρια χειρισμού και προγραμματισμού, αλλά και εκπαίδευση για εξειδικευμένα θέματα Πληροφορικής. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τους χώρους του Εργαστηρίου μας τους επέλεξαν κάποιες από τις μεγαλύτερες Τράπεζες για την διοργάνωση των σεμιναρίων τους (Eurobank, Εθνική). Μερικά από τα θέματα που διδάσκονται στο Εργαστήριό μας  είναι:

 

      Windows

      Office

      (Intranet, Extranet ) Τοπικά και Εθνικά Δίκτυα Η/Υ

      Multimedia

      Object Oriented Programming

      Δημιουργία  Ιστοσελίδων

Λογιστικές Εφαρμογές                                                                                  

 

Εξοπλισμός - Ενημέρωση

H B.i.T Systems, έχει στη διάθεσή της σύγχρονο εξοπλισμό, που αποτελείται από έναν Server  και πέντε (5) Υπολογιστές τελευταίας γενιάς για την υλοποίηση των στόχων της. Στους χώρους που διαθέτει η εταιρεία μας, λειτουργεί δίκτυο υπολογιστών Windows με Windows Client, εργαλεία τα οποία χρησιμοποιούν τα στελέχη της εταιρίας για την ανάπτυξη εφαρμογών.

Οι τεχνικοί της εταιρίας επιμορφώνονται τακτικά με παρακολούθηση σεμιναρίων τα οποία αφορούν τις αλλαγές στην τεχνολογία, καθώς και την υποστήριξη των προϊόντων που αντιπροσωπεύει η εταιρία και ενημερώνονται συνεχώς στις νέες μεθόδους συντήρησης των προϊόντων αυτών, παρέχοντας έτσι υπηρεσίες υψηλής στάθμης στους πελάτες της B.i.T Systems.

Η διαρκής ενημέρωση των στελεχών της εταιρίας, σε συνδυασμό με τη συσσωρευμένη εμπειρία των συνεργατών της, αποτελούν εγγύηση για την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών και την άριστη συντήρηση των μηχανημάτων σας.

 

Οι Υπηρεσίες της B.i.T Systems

Οι υπηρεσίες που παρέχει σήμερα η εταιρία, εστιάζεται σε δύο σημεία δράσης.

Κατά πρώτο λόγο : τα στελέχη της εταιρίας, λειτουργούν σαν Σύμβουλοι Επιχειρήσεων σε θέματα πληροφορικής και γενικότερα υψηλής τεχνολογίας και

Κατά δεύτερο λόγο : η εταιρία είναι σε θέση να αναλάβει την προμήθεια, εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση των συστημάτων πληροφορικής  που προτείνει στους πελάτες της, ολοκληρώνοντας με τον τρόπο αυτό το πακέτο υπηρεσιών που παρέχει.

 

Αναφορικά, οι υπηρεσίες της εταιρίας διακρίνονται στις παρακάτω κατηγορίες :

      Μελέτη των Αναγκών του πελάτη και προσδιορισμός του κατάλληλου πληροφοριακού συστήματος

      Εγκατάσταση ομοιογενών και ανομοιογενών δικτύων υπολογιστών UNIX – Linux - Windows κ.α.

      Έλεγχο και Συντήρηση Πληροφοριακών Συστημάτων.

      Εκπαίδευση στο χειρισμό των συστημάτων

      Έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση των στελεχών των επιχειρήσεων πάνω στις τάσεις της αγοράς

      Άμεσο και υπεύθυνο service

      Διοργάνωση και υλοποίηση ενδοεπιχειρησιακών σεμιναρίων πληροφορικής

      Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδων..

      Μαθήματα χρήσης Η/Υ καθώς επίσης και ολοκληρωμένα μαθήματα Πληροφορικής εκπαίδευσης

 

Το Προσωπικό της B.i.T Systems

Η B.i.T Systems απασχολεί τέσσερα (4) άτομα, ως ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό. Το στοιχείο αυτό αποτελεί το κυριότερο όπλο της στον ανταγωνισμό που υπάρχει καθώς και στις υπηρεσίες τις οποίες μπορεί να προσφέρει.

 

Service

Τα παραπάνω, δείχνουν σαφώς, ότι η B.i.T Systems δεν έχει μόνο την επιθυμία να τύχει της επιλογής των πελατών της, αλλά διαθέτει και την απαραίτητη υποδομή και τεχνογνωσία , για την επιτυχή κάλυψη και υποστήριξη των έργων που αναλαμβάνει.

Η εταιρεία μας είναι, ίσως, η μοναδική εξοπλισμένη με τελευταίας γενιάς μηχανήματα στον Νομό, τα οποία της παρέχουν την δυνατότητα να επισκευάζει Φορητούς Υπολογιστές, Κάρτες Γραφικών σε επίπεδο πλακέτας (Δηλαδή μαύρη οθόνη στον υπολογιστή), καθώς επίσης επαναφορά αρχείων από χαλασμένους Σκληρούς Δίσκους.

 

Refurbish

Πρόσφατα η εταιρεία μας, προχώρησε σε συμφωνία με μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού ώστε να μπορεί να εισάγει ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ επαγγελματικά μηχανήματα, πλήρως λειτουργικά με εγγύηση ενός (1) ή δύο (2) ετών. Τα μηχανήματα αυτά έχουν περάσει από όλους τους τεχνικούς ελέγχους, έχουν αντικατασταθεί όλα τα προβληματικά μέρη (αν υπήρχαν) και διατίθενται σε υπερβολικά συμφέρουσες τιμές.

 

Οι πελάτες της B.i.T Systems

Το πελατολόγιο της B.i.T Systems καλύπτει μία μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων στον ευρύτερο χώρο του Νομού Ημαθίας, αλλά και των όμορων Νομών. Συνολικά υπάρχουν πάνω από 200 επιχειρήσεις, που έχουν εμπιστευθεί την B.i.T Systems για τη μηχανογράφησή τους.

Ενδεικτικά, παραθέτουμε μερικούς από τους πελάτες μας τους οποίους παρέχουμε το ολοκληρωμένο "Πακέτο Υπηρεσιών" της B.i.T Systems.

ΕΛΤΑ

Service των Προγραμμάτων και μηχανημάτων

WIND

Service των Προγραμμάτων και μηχανημάτων

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Service των Προγραμμάτων και μηχανημάτων

ΓΑΛΑΞΙΑΣ

Service των Προγραμμάτων και μηχανημάτων

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Service των Προγραμμάτων και μηχανημάτων

LIDL

Service των Προγραμμάτων και μηχανημάτων

Ι.Ε.Κ Ο.Α.Ε.Δ

Ο.Α.Ε.Δ.

ΑΦΟΙ ΜΠΙΛΑΔΕΡΗ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ VOLVO-HONDA

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Α&Α Ο.Ε

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ

ΑΦΟΙ ΤΣΕΡΚΕΖΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ-ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

ΓΕΩΠΟΝΟΣ

ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΓΕΩΠΟΝΟΣ

ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

COSMIDOOR

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Powered By OpenCart
BiT Systems © 2023